Choď na obsah Choď na menu

Aktuality

Ako ušetriť miesto a zrýchliť načítanie?

safe-space.png

 

Ak využívate svoje stránky na prezentáciu fotografií, určite vás bude zaujímať, ako ušetriť miesto. A to z niekoľkých dôvodov.

- Ušetríte miesto na serveri a nezaplníte kapacitu tak skoro
- Zrýchlite načítanie stránky a jednotlivých fotografií aj vo fotoalbume

Zistite, ako dostať svoj web medzi ľudí

untitled-design-155.png

Nie je sociálna sieť ako sociálna sieť! Keď sa povie sociálna sieť, väčšina ľudí si hneď vybaví Facebook alebo Instagram. Je to logické. Sú najpoužívanejšie a veľa sa o nich hovorí, ale sociálnych sietí existuje oveľa viac....

Firemný web pre remeselníkov a drobných podnikateľov má zmysel

untitled-design-149.png

Kto nemá web, akoby ani nebol. A v podnikaní to platí dvojnásobne. Len sa zamyslite – akým spôsobom dnes ľudia vyhľadávajú informácie? Vezmú do ruky mobil, počítač alebo tablet, otvoria prehliadač, napíšu, čo práve potrebujú a vyberú si z toho, čo im vyhľadávač naservíruje. Tí, ktorí sa tam neobjavia, majú jednoducho smolu. Ste medzi nimi zatiaľ aj vy? V tomto článku vám vysvetlíme, prečo by ste mali mať vlastný web a ako to funguje.

7 tipov, ako ešte pred Vianocami vylepšiť svoje stránky

Rozvášnené davy ľudí v supermarketoch, všadeprítomná dýchajúca, niekedy až fučiaca vianočná atmosféra, voňajúce punče v rôznych kútoch miest alebo niekedy až gýčovité svietiace a blikajúce dekorácie. Áno, Vianoce klopú na dvere.

Poďte s nami využiť posledných pár pracovných dní pred sviatkami pokoja a vylepšite si svoje webové stránky. Ako na to?

pf-video.jpg



1 2 3 4 5 >