Choď na obsah Choď na menu

Firemný web pre remeselníkov a drobných podnikateľov má zmysel

untitled-design-149.pngKto nemá web, akoby ani nebol. A v podnikaní to platí dvojnásobne. Len sa zamyslite – akým spôsobom dnes ľudia vyhľadávajú informácie? Vezmú do ruky mobil, počítač alebo tablet, otvoria prehliadač, napíšu, čo práve potrebujú a vyberú si z toho, čo im vyhľadávač naservíruje. Tí, ktorí sa tam neobjavia, majú jednoducho smolu. Ste medzi nimi zatiaľ aj vy? V tomto článku vám vysvetlíme, prečo by ste mali mať vlastný web a ako to funguje.

 

Ako to funguje

Ukážeme si to na jednoduchom príklade. Keď chcete nový účes, do vyhľadávača (Google, Zoznam) napíšete „kaderník Bratislava“. Na zadaný dotaz (kľúčové slovo) vám vybehnú desiatky stránok, ktoré viac či menej zodpovedajú uvedenému spojeniu. Tie najlepšie z nich sa objavia na prvej stránke. Prvá štvorica, s miniatúrnym označením „reklama“, nemusí mať práve najlepší web, ale má zaplatenú takzvanú PPC reklamu. Tie ďalšie už majú tak dobrú webstránku, že sa zobrazujú na popredných miestach, priamo pod reklamou. Väčšina potenciálnych zákazníkov si zvyčajne vyberie niektorú z možností, ktorá sa zobrazuje medzi prvými odkazmi.

 

A čo ten zvyšok 

Weby na ďalších stránkach sa závodu o zákazníka aspoň zúčastnili. Je možné, že lepšie zabodujú pri inak inak formulovaných dotazoch (otázkach) – v našom prípade napríklad „kaderník Bratislava Ružinov“. Bratislavské kaderníčky bez webu majú smolu. Závodu o priazeň zákazníka sa nemajú ako zúčastniť, čo je škoda.

 

Prvým krokom k úspechu je účasť

Aby ste vyplnili túto medzeru, budete potrebovať web. Na začiatok nemusí byť úplne dokonalý, dôležité je, aby vôbec bol. Bude to znamenať, že sa zúčastníte „pretekov o zákazníka” a získate šancu uspieť. Máte príležitosť web postupne vyladiť a zvýšiť tak svoju šancu, že sa objavíte na prvých priečkach. A o to presne ide – prilákať zákazníkov, ktorí práve hľadajú to, čo ponúkate.

 

Vlastný web ľahko a rýchlo

Vlastný web si môžete dať vyrobiť u špecializovanej firmy zameranej na online prostredie, ale pripravte sa na to, že to môže stáť stovky až tisíce eur. Navyše, kým na vás dôjde rad, chvíľu si počkáte. Ďalšou možnosťou je vytvoriť si vlastný web sami pomocou intuitívneho on-line nástroja eStránky. Jeho základná verzia je ZADARMO. Ak sa vám toto riešenie zapáči, neskôr si môžete priplatiť za širší výber vzhľadových možností, ďalšie jazykové mutácie a iné užitočné funkcie, ktoré vašu stránku pozdvihnú na vyššiu úroveň.

 

Komentáre

  1. Vahid Amirpour - طراحی سایت فروشگاهی
    14. 6. 2022 9:18

    وحید امیرپور طراح سایت فروشگاهی از شما دعوت می نماید از سایت vahidamirpour.com دیدن فرمائید.

  2. Master - seo.exert7210@gmail.com
    17. 12. 2021 14:42

    Visit this site for the leather jackets. https://wwww.masterpointleather.com

  3. Marian kolesar - Re: Politika očami Rusnaka
    2. 11. 2021 16:11

  4. Marian kolesar - Politika očami Rusnaka
    2. 11. 2021 14:34

    Politika očami Rusnaka pred apo revulucii 1989

  5. peter tham - cena
    24. 10. 2021 12:27

    vidim že sa dvíha cena na 38.73 e na rok !! ale pridali ste uložny priestor ! cenu dvihnut sa mi nepáči - pre penzistu dosť !!

  6. elizabeth - miss
    19. 1. 2021 11:04

    dsfdxgdf

  7. nazmbar - 10 ترفند در بابری اصفهان
    13. 12. 2020 8:04

    باربری اصفهان دارای چندین مورد ترفند میباشد. که مهمترین آن انجام حمل اثاثیه منزلاصفهان در اسرع وقت است. یعنی انجام کار حمل در اولین ساعات روز بسیار مهم است.. ترفند دیگه در باربری اصفهان رعایت نظم وترتیب در حمل اثاثیه منزل است. یعمی اول وسایل حجیم وبزرگ را جمع آوری و بسته بندی کنیم . و در ماشین هم اول در وسایل حجیم را جاگیر کنیم و قرار بدهیم. سپس وسایل کوچکتر. ترفند دیگه در باربری اصفهان انتخاب شرکت مناسب برای حمل اثاثیه منزل می باشد. چون هر چه شرکت ماهر تر باشد کار را بهتر انجانم می دهد. ترفند بعدی سپردن جمع |آوری وسایل شخصی هر فرد به خودش.