Choď na obsah Choď na menu

3 dôvody prečo musíte mať vlastnú doménu

Stále si nie ste istí, či pre svoj web potrebujete vlastnú doménu? Spísali sme pre vás hlavné dôvody, ktoré je dobré zvážiť.

snimek-obrazovky-2022-11-18-v--9.38.25.png

1. Lepšia pozícia vo výsledkoch vyhľadávania na Google aj Zozname

Ak chcete, aby bol váš web dobre dohľadateľný v internetových vyhľadávačoch, je vlastná doména k webovým stránkam dôležitým krokom, ktorý odporúčame urobiť čo možno najskôr od založenia stránok. Unikátna adresa vašich stránok v tvare www.mojewebovka.sk bude v budúcnosti jedným z hlavných atribútov pre dobrú pozíciu vo vyhľadávačoch. Spočiatku však je potrebné, aby ste sa obrnili trpezlivosťou. Problematika vyhľadateľnosti webových stránok v internetových vyhľadávačoch je veľmi obsiahla. Pokiaľ sa navyše jedná o novo vzniknuté stránky, trvá nejaký čas, kým ich prejdú vyhľadávaci roboti a vykonajú indexáciu.

Preto, aby boli vaše stránky vyhľadateľné, je potrebné oveľa viac ďalších aktivít - či sú to spätné odkazy, počty návštev na vašom webe, registrácia do katalógov alebo aktivita na sociálnych sieťach. Viac o týchto aktivitách a tipoch sa môžete dozvedieť na našom blogu:

2. Dôveryhodnosť a prestíž vašich stránok

V prípade, že to so svojím webom myslíte skutočne vážne a očakávate, že bude slúžiť ako profesionálna prezentácia vašej práce, poskytovaných služieb či na predaj vašich výrobkov, je vlastná doména nevyhnutnosťou, ktorú určite nepodceňujte. V návštevníkoch vašich stránok bude vzbudzovať dôveryhodnosť a zvýši aj celkový kredit vašej činnosti. Nehovoriac o tom, že doména (teda jej názov) by mal byť tiež názvom vašej značky, na ktorom môžete ďalej pracovať formou budovania vlastného brandu.

3. Vlastný e-mail

Naviac pre vás máme ako jeden z veľkých benefitov možnosť zriadenia až 50 e-mailových schránok k vašej doméne. E-maily v tvare meno@mojadomena.sk, info@…, obchod@… a ďalšie si môžete zakladať podľa svojich potrieb. To všetko v rámci ročného poplatku za registráciu domény.

A na záver tá najlepšia správa! Už čoskoro spustíme akčnú ponuku pre všetkých nových aj existujúcich užívateľov eStránok, kde môžete získať doménu pre svoj projekt za akčnú cenu. Sledujte nás a žiadna novinka vám neunikne.