Choď na obsah Choď na menu

Platiaci užívatelia majú 2 nové designy webových stránok

Všetci tí, ktorí využívajú eStránky ako platenú službu na prevádzku svojich webových stránok, získavajú dnes 2 nové designy pre svoje stránky. Obidve šablóny, nazvané Kurier a Notes, sú z pohľadu návštevníka stránok prehľadné a ľahko použiteľné.

Pokiaľ využívate eStránky.sk zdarma, stačí si objednať niektorý z platených programov s cenou od 18 EUR/rok bez DPH a hneď budete môcť využiť obidva nové designy. Prvý vzhľad Kurier má veľmi čistý design, najmä v bielom prevedení:

 

kuryr.jpg

 

Farebnejší je potom druhý design s názvom Notes, ale aj tento design prezentuje všetky uvedené informácie prehľadnou formou. Obidva vzhľady zodpovedajú posledným trendom v oblasti tvorby webových stránok. Najdôležitejším parametrom však je, ako užívateľsky prívetivé webové stránky sú. Obidva nové vzhľady túto požiadavku spĺňajú na 100%.

 

notes.jpg

 

Ako nový vzhľad nastaviť?

Prihlásite sa do ovládacieho centra svojich stránok. V ľavom menu zvolíte položku Nastavenie, potom nájdete pod prvou záložkou Vzhľad odkaz Design. Nižšie na stránke si potom môžete prechádzať galériu designov a vybrať vzhľad, ktorý bude najlepšie spĺňať vaše predstavy. Nové designy sú dostupné všetkým platiacim užívateľom eStránok.

 

placene-designy.jpg

 

 

Komentáre

    Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.