Choď na obsah Choď na menu

Ideme v ústrety roku 2012: eshop a mobilné stránky

Elektronický obchod na vašich stránkach

Minulý rok sme robili rozsiahly prieskum vašich preferencií. Jedna z funkcií, ktorú by ste na svojich stránkach ocenili, je elektronický obchod. Ako ste povedali, tak sme urobili. Presnejšie povedané, robíme. Na eshope pracujeme už takmer rok, plánujeme s jeho nasadením do prevádzky v 3. štvrťroku tohto roku. Elektronický obchod vám ponúkne všetko, čo potrebujete k tomu, aby ste na svojich webových stránkach mohli predávať tovar alebo služby. Naviac sa hovorí, že cena eshopu  bude veľmi výhodná :)

 

eshop.jpg

 

Web si prezriete i na mobile

Nielen autá, ale tiež domy, toalety, telefóny či internet sa stávajú mobilnými. K tomuto zoznamu budete môcť už čoskoro pridať tiež webové stránky prevádzkované na www.estranky.sk. Internet v mobile má u nás stále viac ľudí. Zareagovali sme na tento trend a zanedlho sprístupníme všetky weby, resp. šablóny webov, na mobilnom telefóne.

 

mobilni-sablony.jpg

 

Návštevník vašich stránok bude môcť využiť buď šikovný alebo obyčajný telefón, podmienkou bude iba pripojenie na internet. Zobrazované stránky sa potom automaticky prispôsobia danému typu telefónu, rozlíšeniu displeja a ďalším parametrom mobilného prehliadača. To znamená, že na veľkom displeji budú stránky vypadať veľmi podobne ako na počítači, na menšom displeji budú stránky upravené tak, aby sa dal pohodlne prehliadnuť ich obsah – text aj obrázky.

Pripravujeme nové šablóny

Nezastavujeme sa ani v práci na úplne nových šablónach webov. Podľa výsledkov zákaznického dotazníka chcete nové vzhľady webových stránok, máte ich mať. Máme pripravených 5 nových šablón i s farebnými kombináciami. V priebehu tohto roka vám ich ponúkneme.

 

nova-sablona.jpg

 

 

Komentáre

  1. Matej - Mobilná verzia stránok
    11. 5. 2013 20:04

    Dobrý deň. Kedy sprístupníte mobilné verzie web stránok ?

  2. Admin - Re: Mobilná verzia stránok
    17. 5. 2013 14:39

    Začátkem června se plánuje spuštění.