Choď na obsah Choď na menu

Aj v lete sa dajú upravovať stránky. Vyskúšané za vás!

Ak podnikáte a nejde práve o sezónny produkt, tak asi rovnako ako okolie pociťujete pokles predajov a objednávok. Nie je ale treba hádzať flintu do žita. Máte o niečo viac času zamerať sa na svoj business, začať písať blog, upraviť si existujúci web alebo sa váľať pri vode. Alebo toto všetko dohromady!

tabor.jpg

Už je to pár mesiacov späť, čo som začal s kamarátom dávať dohromady team vedúcich a krok po kroku celý letný tábor. Vytvoril som webové stránky a potom to prišlo! Tridsaťstupňové horúčavy. Nechuť k práci. Litre potu a hektolitre osviežujúcich limonád.

Potom prichádzali nové a nové informácie, ktorými sme lákali účastníkov, až toho bolo aj na Facebookovú stránku moc. Pôvodný web, hoci bol pekný a chválený, nebol na vkladanie aktualít robený, a tak bolo potrebné vytvoriť niečo nové.

koupani.jpg

Jedného naozaj teplého dňa si tak sedím na brehu Nákla (kúpanie neďaleko Olomouca) a začal som písať blog. Vyliezol som z vody, zapol tablet, na našej službe založil stránky a publikoval prvý článok. A ďalšie. A ďalšie ... Večer pri počítači som doladil posledné detaily ako napríklad logo alebo sledovanie štatistík.

Aktuálne sa v správe webu dopĺňame v dvoch ľuďoch a tak vďaka nemu máme o pár záujemcov o tábor viac. Na blog sa môžete pozrieť na adrese http://blog.lepsitabor.cz

Vlastne ma na celom tomto mini príbehu teší hlavne to, že služba, ktorú vytvárame a spravujeme, naozaj funguje a že aj ďalším ľuďom môže prinášať ovocie.

 

A jedna perlička na záver! 12. júla sme sa pokúsili reprezentovať teamom eStránky.cz v turnaji Laser Game v Olomouci. Bohužiaľ sme skončili na poslednom mieste a tak sme sa radšej zase rýchlo vrátili k počítačom.

laser-turnaj.jpg

 

Komentáre

  1. Jan - Online Stavkovanie
    14. 11. 2021 16:13

    https://onlinestavkovanie.com/

  2. MOSHAVERANE BARTAR - moshaveranebartar
    16. 10. 2021 10:41

    https://moshaveranebartar.com/

  3. MOSHAVERANE BARTAR - https://moshaveranebartar.com/
    16. 10. 2021 10:40

    https://moshaveranebartar.com/